Sætter lederen i stand til at bruge sig selv som løftestang for det næste paradigme.  For mennesker som har pionerkvaliteter og mod til at bryde nyt land, kan vejen til det Inspirerede Lederskab gå gennem en opdagelsesrejse igennem egne begrænsninger, barrierer, behov, overbevisninger, strategier og adfærd, til de steder hvor nye indsigter bærer hidtil ukendt potentiale frem til realisering.

Det Inspirerede Lederskab positionerer lederen som:

  • Pioneren,  som leder erobringen af nye territorier
  • Inspirator, som gennem sit eksempel får andre til at drømme stort og handle effektivt
  • Motivator, når den enkeltes drivkraft skal identificeres
  • Ekspansiv rammesætter i udviklingssammenhæng

Den inspirerede leder kan få ikonisk status og blive kulturbærer ind i det næste paradigme, som tager ledelse og virksomheder fra troværdighed som noget vi vedholdende stræber efter at opnå og fastholde, til autenticitet, der betyder en langt større gennemsigtighed og som i den nære fremtid, helt selvfølgeligt, er implicit i alt hvad vi gør.

Jeg har brugt Marianne som Executive Coach igennem en længere periode. Marianne er fantastisk som "sounding board", usædvanlig skarp på analysen - og arbejder utroligt fokuseret på resultater og praktisk tilgang til de udfordringer der altid eksisterer som topchef i en international virksomhed. Marianne arbejder meget med fokus på individet samt hvorledes JEG selv kan navigere i den verden, således at der arbejdes med mine styrker samt hvorledes disse bedst anvendes i et utroligt bredt netværk - både privat og professionelt. Med til Marianne's tilgang hører en efterfølgende udfordringer med udgangspunkt direkte i den samtale vi har haft den pågældende dag. Dermed forstærkes og ihukommes netop de ting vi har diskuteret - og det giver en fantastisk mulighed for kontinuerligt at arbejde med både sine mål og ønsker. Det er direkte og usædvanlig skarp Executive Coaching - jeg kan kun anbefale Marianne

Inspiration - Handling - Resultater

Kontakt os