Rebound udvikler de tilbud vores kunder køber, så de er 100% målrettet den aktuelle udfordring og den løsning, som passer bedst til den enkelte kunde.  Et grundlæggende element er, at klæde kunden på til i meget høj grad at tage ansvar for egen udvikling.  Dermed får de fleste deltagere også en stærk opleveles af personlig empowerment allerede efter kort tids træning med Rebound.

Under temaet "Vær din egen Coach" tilbyder vi en solid værktøjskasse, fyldt med powertools, som kan sammensættes så det virker bedst og mest målrettet for jer.  Programmet kan bruges til større eller mindre grupper og omfatter en lang evidensbaserede værktøjer til selvindsigt, og resultatskabelse, gennem disse eller andre elementer:

  • øget indsigt i personlighed, værdier, overbevisninger og holdninger -hvem er jeg
  • bevidstgørelse om egne styrker og muligheder - hvad kan jeg
  • indsigt i betydningen af tankemønstre, følelser og handlinger - hvordan gør jeg
  • styrkelse af evnen til personlige valg - hvilke resultater får jeg

Kurset har giver mig en masse redskaber til at tænke positivt, stoppe op og se tingene i øjnene og ændre det jeg ikke er tilfreds med. Viden om at min bevidsthed kan ændre vaner og negative tankegange omkring mig selv, og at jeg kan påvirke mit underbevidste. Skøn underviser. Meget positiv energi. Spændende og fangende præsentation af emnet. Meget motiverende. Tak for en fantastisk oplevelse.

Inspiration - Handling - Resultater

Kontakt os