Transformativ Coaching er for dig som er ambitiøs med din udvikling, ønsker værktøjer til personlig forvandling og stræber efter at skabe resultater.

Transformativ Coaching skubber til dit ego og sætter spørgsmål ved den måde du gør tingene på nu.  Den er i sin substans en vild, udfordrende, konfronterende og til tider påtrængende dialogform, som kan irritere, provokere, stimulere, bevæge, inspirere, forløse og hele.

Vejen til din personlige forvandling går blandt andet igennem:

  • Undersøgelse af dine personlige begrænsninger og deres oprindelse
  • Stimulering af din underbevidsthed så du bliver klar over hvilke skjulte barrierer du handler efter
  • Afdækning af dine talenter, ressourcer og det potentiale som tidligere har været ubevidst, afvist eller set bort fra

Et forløb med Transformativ Coaching sætter dig i kontakt med dine dybeste og mest sande ønsker og behov.  Du vil mærke en stærkere og mere naturligt flydende drivkraft, som sætter dig i stand til at handle aktivt, skabe de forandringer du ønsker dig og realisere præcis de resultater du har brug for. 

Da jeg mødte Marianne første gang, både så og hørte hun mig. På en blid og samtidig barsk og kyndig facon hjalp hun mig med at identificere, hvad det konkret var der blokerede mig. Hun fik mig til at genåbne sprækker af ressourcer og energi, som jeg havde glemt jeg besad, og det gav mig håb, tro og mod til at arbejde med de konkrete opgaver, jeg fik med hjem fra gang til gang. Jeg er stensikker på, at jeg er blevet til et andet menneske og til et menneske, jeg hellere vil være, fordi Marianne hjalp mig med at tænde lyset på så mange ting i mig, som jeg ikke kunne se. Derfor vil jeg af hele mit hjerte anbefale dig at bruge Marianne, uanset om du har brug for at finde en bedre eller bredere retning personligt eller i din forretning. Helle Fjord, sexolog og parterapeut.

Inspiration - Handling - Resultater

Kontakt os